Close

Honey, I’m Home

When we first met Anna and Dan, it was just them and pooch Ron. The original brief for this home was for an update to the upper level with a few rejigs to the main bedroom and kitchen. Life had a different plan for this couple. The brief for this home evolved quickly.

During the design phase of this project, our clients got married AND announced the upcoming arrival of little Gus. Shortly after the completion of the project, baby Sandy joined the family.

Whilst the brief did change quickly during the design phase, this project eventually encompassed the complete overhaul of a generic 1980s house. With an incredible view over the Derwent River, this home is specifically tailored for a busy young family.

The project was undertaken over two stages. The lower-level bedrooms, family library, work-from-home study, laundry and family bathroom were reconfigured. The modifications to the upper level include a new kitchen as well as the reconfiguration of the main bedroom, ensuite and robe.

New custom joinery, natural finishes, and a contemporary colour palette were incorporated throughout the home, as well as new lighting.

“Karryn & Dean, we can’t thank you enough for your gentle guidance, humour, patience, intelligence and incredible value-add through this renovation process.  We now have a family home that is a joy to live in.  Living in the home that you both designed for us makes us happier and strengthens us as a family unit. The works that we did will no doubt prove to be a fantastic financial investment in the future also. Thank you a million for your help, guidance and friendship. 

Love from Anna, Dan & Gussy”

 

Project Type // Residential
Built By // CWD & In2Construction
Photography // Loic Le Guilly & Adam Gibson
Styling // Rochelle De Vries

 

Get in touch with us if you would like to plan your own tailored home.